Partners

Logo Hiv Vereniging

De Hiv Vereniging staat voor onvoorwaardelijke gelijkwaardigheid van mensen met hiv in Nederland, in elke situatie, op elk moment. In alles wat de vereniging doet staat de mens met hiv centraal.

Lees meer…

Logo hello gorgeous

hello gorgeous is een kleine stichting die bergen verzet in de aanpak van hiv-stigma. Dit doen we met ons glossy magazine met dezelfde naam en innovatieve concepten en projecten.

Lees meer…

Logo Prostitutie Informatie Centrum

Het Prostitutie Informatie Centrum (PIC) bestaat sinds 1994 en geeft informatie over sekswerk vanuit het perspectief van sekswerkers aan iedereen die er interesse in heeft.

Lees meer…

Logo Mainline

De missie van Mainline is het bevorderen van de gezondheid en het verbeteren van de maatschappelijke positie van mensen die drugs gebruiken.

Lees meer…

Logo Black Queer Archives

Met Black Queer Archives wordt de zwarte queer geschiedenis – die grotendeels onbekend is bij het grote publiek en zwarte queer jongeren – gearchiveerd en gedocumenteerd.

Lees meer…

Logo Trans United

Trans United Nederland streeft naar empowerment van transgender ‘BPOC’ (‘black people and people of color’; zwarte mensen en mensen van kleur) en richt zich op het zichtbaar maken van de transgender-gemeenschap in Nederland. 

Lees meer…

Logo IHLIA

IHLIA is dé erfgoedorganisatie op het gebied van lhbti in Nederland en heeft de grootste lhbti-collectie van Europa. Met het archief garandeert IHLIA het behoud van de informatie van gisteren en vandaag voor morgen.

Lees meer…